...hát még a szúnyog

ez a blog szóljon mindenkinek aki holnap, egy hónapmúlva vagy akár évekmúlva szívesen visszaolvasná mik történtek vele és a haverokkal...de azt hiszem azok is örömüket lelik majd benne akiknek túljól sikerült egy buli csak épp azt nem tudják miért.:D szóval srácok jó sztorizgatást, nevetést, és kitartást a sulihoz.

Friss topikok

  • Skatch: Egyszer akarok irni ide nektek, erre már nincs szerkesztőim se :D #135 www.skatcher.blog.hu (2011.09.22. 07:37) Dzsampdafakap.
  • Pörölykalapács: A kettőspontdé az igazi jelző én azt mondom :DD (2011.08.30. 19:27) Amikor nekem még nyáriszünet van. :D
  • szökedori: az órarendedet szeretném közelebbről is megismerni a péntekért adj magadnak egy pofont most helyet... (2011.08.30. 07:25) Nem story de trúúú....
  • Pörölykalapács: Nem is tudtam hogy ilyen szépen is tudsz írni koma. :D Öröm volt olvasni. :D (2011.08.29. 01:56) Dzsíínó!

Dzsampdafakap.

2011.09.05. 15:19 mekivagyok

Na akkor legyen.

Mivel még senki nem irt a suli óta bejegyzést,akkor kezdeném. Ugye már mindenkinek megy a suli, és az elsö banzáj ebben az idöszakban most hétvégén volt.Bányásznapok Hidason.Nemtudom mér , a fele banda kint volt fele banda nem,aza lényeg h gecisokat gyalogoltunka hétvégén. szerintem. Amugy meg bányásznapokrol valaki más mondjon véleményt szerintem nem volt akkora nagy huzás mint mondjuk tarka ami gecijó volt.De legalább itt mondjuk megmutattuk a karaoke tehetségünket 2 fös csapatokban. Természetesen mi jutottunk el legtovább Márkkal a tölünk jelentkezett duókból.Bár a végén hogy nem mi kaptuka pezsgőt az bunda volt.amúgymeg.. dehogyvan meleg.sőőt gecire az van:D Hétvégén meg készüldöjetek mer elvileg fellép az Ask For More nevü világhirű zenekar kis városkánkban. de egy ideje nemtudok erröl semmit.szal lehet hogy nem egészen biztos.

 

mekivoltam köszönöma lájkokat. ennek értelme nem volt

A bejegyzés trackback címe:

https://dehogyvanmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr433204309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skatch 2011.09.22. 07:37:41

Egyszer akarok irni ide nektek, erre már nincs szerkesztőim se :D #135 www.skatcher.blog.hu
süti beállítások módosítása